Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για smartphones


Μια νέα εφαρμογή για χρήστες smartphone παρουσίασε η Wind και θα φανεί χρήσιμη σε όσους αρέσουν τα ταξίδια. Η ονομασία της είναι «WIND Travel» και έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των mobile applications μετά τα πρόσφατα «Μετρητής Χρήσης», «Καταστήματα WIND» και «Call Manager».
Η εφαρμογή «WIND Travel» είναι ένας πρακτικός ταξιδιωτικός οδηγός για την Ελλάδα που βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν εύκολα το ταξίδι τους και να βρουν πληροφορίες για τον προορισμό που τους ενδιαφέρει.
Αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Sony Ericsson και τα Xperia smartphones καθώς και το Travelstyle.gr με στόχο να προσφέρει ανά πάσα στιγμή στους χρήστες μοναδικές τουριστικές πληροφορίες για αγαπημένους προορισμούς!
Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή περιέχει τους 10 καλύτερους ελληνικούς προορισμούς, προτάσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα, διασκέδαση κ.α. με φωτογραφικό υλικό και χάρτες, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα αξιολόγησης.
Ακόμη, οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να βρουν προσφορές και διαγωνισμούς, ενώ είναι δυνατή η σύνδεσή της με Facebook και email.
Το ««WIND Travel» είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Android Market και είναι συμβατό με smartphones Android 2.1 και πάνω.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο wind.com.gr ή και τηλεφωνικά, καλώντας δωρεάν στο 1231
Πηγή: internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου