Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ασύρματο ίντερνετ στα αεροπλάνα!

Σκεφτείτε να είστε σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύετε από την Αθήνα στην Αυστραλία για 15 περίπου ώρες. Βαρεμάρα. Κι … όμως τώρα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε chat στο ίντερνετ. 

Ασύρματη σύνδεση στο internet λανσάρει η Emirates σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών, OnAir, προσφέροντας στους επιβάτες των Α380 τη δυνατότητα να στέλνουν email και να ενημερώνονται διαρκώς κατά τη διάρκεια των πτήσεων.
«Οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Wi-Fi, καθώς ταξιδεύουν, χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές τους συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablet pc και τηλεφώνων και laptops. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία ασύρματης σύνδεσης στις συσκευές τους, να συνδεθούν στο δίκτυο της OnAir και να ακολουθήσουν τα απλά βήματα σύνδεσης στο internet», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Πολλοί επιβάτες των Α380 έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, καθώς έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί για τα πρώτα αεροσκάφη τύπου Α380 ήδη από το περασμένο έτος.
Οι Wi-Fi υπηρεσίες θα προσφέρονται αρχικά στα 11 από τα 19 αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates, ενώ το σύστημα θα εγκατασταθεί σε όλο το στόλο των υπολοίπων 71 αεροσκαφών τύπου Α380 που έχουν παραγγελθεί. Επιπλέον, από τα μέσα του 2012, όλα τα νέα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates θα παρέχουν Wi-Fi και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας (φωνή και δεδομένα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου