Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τα κορυφαία παιχνίδια του Facebook για το 2011


Το Facebook κυκλοφόρησε τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2011, και σοκαριστικά η Zynga δεν έλαβε το πρώτο βραβείο.
Ο κατάλογος συντάχθηκε χρησιμοποιώντας στοιχεία με βάση το ποια παιχνίδια είχαν τους πλέον ενεργούς χρήστες και τις καλύτερες συστάσεις, ενώ περιλαμβάνει παιχνίδια από όλον τον κόσμο.
Δεν ήταν μια πλήρης αποτυχία για την εταιρεία που πριν λίγες μέρες μπήκε στο χρηματιστήριο, μιας και κατάφερε να δει 4 τίτλους στην λίστα με το Cityville στη θέση νούμερο 3. Η Playdom, μια εταιρεία της Disney, πήρε την πρώτη θέση με το «Gardens of Time».
Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Facebook το 2011:
1.Gardens of Time (By Playdom)2.The Sims Social (By EA)3.Cityville (By Zynga)4.DoubleDown Casino (by DoubleDown Entertainment)5.Indiana Jones Adventure World (By Zynga)6.Words With Friends (By Zynga)7.Bingo Blitz (By Buffalo Studios)8. Empires & Allies (By Zynga)9.Slotomania-Slot Machines (By Playtika)10.Diamond Dash (By wooga)
Μαζί με τα 10 καλύτερα παιχνίδια, το κοινωνικό δίκτυο μοιράστηκε και κάποια κάποια στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι Facebook gamers έχουν αρχίσει και αυξάνονται, ενώ επιστρέφουν για περισσότερο παιχνίδι, σχεδόν καθημερινά:
Πάνω από το 25% των μηνιαίων gamers παίζουν παιχνίδια τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέραΟ μέσος gamer παίζει παιχνίδια για πάνω από το 50% των ημερών που επισκέπτεται το FacebookΟ μέσος gamer παίζει πάνω από 3 διαφορετικούς τίτλους παιχνιδιών στο Facebook κάθε μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου