Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

H απόλυτη online εμπειρία στο Pro Evolution Soccer


Κάθε μέρα παίζονται εκατοντάδες χιλιάδες ματς τόσο στο ένας εναντίον ενός όσο και στο σαφώς δυσκολότερο 2 εναντίων 2. …
Οι παίκτες με τις νίκες τους κερδίζουν στην παγκόσμια κατάταξη και κερδίζουν και τη δυνατότητα συμμετοχής σε τουρνουά.
Αυτό που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές όμως είναι το Master League Online στο οποίο οι παίκτες παίρνουν μία ομάδα από το μηδέν και προσπαθούν να την οδηγήσουν στη δόξα ενάντια σε ομάδες άλλων παικτών.
Τα στυλ ομάδας μπορούν πλέον να αλλάξουν ώστε ο παίκτης να μπορεί να χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του στυλ παιχνιδιού, με επιλογές μεταξύ των οποίων το ισορροπημένο παιχνίδι, η ανώτερη φυσική κατάσταση, ανώτερη ταχύτητα, τεχνική, στημένες φάσεις και ομαδικότητα ενώ τεράστια σημασία σε αυτό το Mode έχουν τα οικονομικά της ομάδας και οι μεταγραφές.
Το PES 2012 είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για να παίζεται από την παρέα. Έτσι πλέον προσφέρεται η δυνατότητα να παίξουν στο ίδιο ματς μέχρι και οκτώ παίκτες στις εκδόσεις για PlayStation®3, Xbox 360 και Windows PC.
Σημαντικό βήμα φέτος έγινε στο matchmaking. Παίκτες που συνηθίζουν να αποσυνδέονται για να γλυτώσουν μια ήττα μπλοκάρονται πλέον από τα τουρνουά και γενικά παίκτες με κακή φήμη (reputation) παίζουν ενάντια σε όμοιούς τους ώστε όλο το σύστημα online του PES 2012 να διεξάγεται πιο ομαλά για όλους.
Τέλος όλα τα στατιστικά και τα ματς καταγράφονται μέσα από το δωρεάν application του facebook που λέγεται myPESστο οποίο κερδίζει κανείς ειδικά awards ενώ μπορεί όποιος θέλει να δημιουργήσει πρωταθλήματα.
Πλέον στο PES τα πάντα καταγράφονται και τίποτα δεν γίνεται μάταια. Το PES 2012 απαιτεί ικανότητες. Το να παίζεις με τις δυνάμεις της ομάδας σου και να ακολουθείς τη ροή του ποδοσφαίρου είναι κάτι που ο καθένας θα θέλει να μοιραστεί με τους φίλους του, και αυτό γίνεται πολύ εύκολα Online.
Πηγή: internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου