Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τι περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2012!

Μέσα στο 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά πολλά “καυτά” προϊόντα τα οποία σίγουρα θα αγαπηθούν πολύ από τους λάτρεις …της τεχνολογίας και των gadget.
Από τη μία πολλές είναι οι εταιρίες βέβαια που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τα σχέδια τους για το νέο έτος, για να μπορέσουν έτσι να αιφνιδιάσουν τον ανταγωνισμό, από την άλλη όμως υπάρχουν και αρκετές που έχουν ήδη κάνει κάποιες επίσημες ανακοινώσεις ή κατά λάθος έχουν διαρρεύσει μερικές πληροφορίες σχετικά με το τι αναμένεται να κάνουν.
Αρχικά, περιμένουμε τα Windows 8 της Microsoft που θα κάνουν την εμφάνισή τους πρώτα σε δοκιμαστική έκδοση πριν την άνοιξη του έτους ενώ το τελικό προϊόν αναμένεται στο τέλος του 2012.
Τα κινητά τέταρτης γενιάς τα οποία αναμένεται μέσα στο επόμενο έτος να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, από διάφορους κατασκευαστές.??Το νέο λογισμικό Android 4 ή αλλιώς Ice Cream Sandwich το οποίο θα κάνει ακόμα πιο “έξυπνα” τα Android smartphones.
Τους αντικαταστάτες των Netbooks οι οποίοι θα ονομάζονται ultrabooks και στην ουσία θα έχουν σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες με λιγότερα χρήματα.
Τη νέα κονσόλα της Nintendo η οποία ονομάζεται Wii U και με την οποία η εταιρία θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων των Videogames. Η νέα κονσόλα θα διαθέτει ένα νέου τύπου χειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη αφής, η οποία θα επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίζει να παίζει ακόμα και αν η οθόνη της τηλεόρασης κλείσει. Φυσικά θα είναι HD και μπορεί να παίξει και τους τίτλους των προηγούμενων μοντέλων Wii.
Μιας και μιλάμε για κονσόλες ακόμα μία άφιξη που περιμένουμε μέσα στο 2012 είναι το Playstation Vita το οποίο είναι η νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Sony και διαθέτει οθόνη αφής, γραφικά καλύτερα από αυτά του PS3 και δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης τρίτης γενιάς (3G).πό την Apple τώρα μέσα στο 2012 περιμένουμε το iPhone 5 το οποίο ίσως κάνει την εμφάνισή του το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο και θα έχει νέο σχεδιασμό και πιθανότατα με υποστήριξη για δίκτυα τέταρτης γενιάς (4G).
Το iPad 3 το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί λίγο πριν την άνοιξη και θα διαθέτει οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης ενώ δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στο έτος και την Apple iTV η οποία υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω για μια ακόμη φορά.
Τέλος από την Apple ακόμα αναμένουμε να δούμε και τη νέα γενιά φορητών υπολογιστών MacBook Pro και Air, που θα έχουν νέο σχεδιασμό.
Από την λίστα με αυτά που περιμένουμε το 2012 δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το Kindle Fire 2 της Amazon που θα διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ενώ μπορεί να δούμε και μία 10ιντση εκδοχή του φυσικά αρκετά φθηνότερη από το iPad.
Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα προϊόντα που περιμένουμε να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου