Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται πλήρως επανασχεδιασμένο το iPhone


Οι τελευταίες φήμες υπόσχονται στοιχεία για το επόμενο μεγάλο βήμα της Apple αναφορικά με το iPhone Για αρχή, κάνουν … λόγο ότι σίγουρα αυτό θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του επόμενου έτους, περίπου την ίδια περίοδο που ήρθε στον κόσμο και το iPhone 4S. Επίσης, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα ελαστικό ή πλαστικό υλικό, παρόμοιο με το υλικό που χρησιμοποιείται στις θήκες, το οποίο και θα ενσωματωθεί μέσα στο νέο σασί του κινητού.
Κατά πάσα πιθανότητα, το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν στεφάνι γύρω από την μπροστινή άκρη του τηλεφώνου (όπως το iPhone 3GS bezel) και θα εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Πρώτον, θα ενώνει το γυάλινο πρόσωπο του iPhone με ένα νέο πίσω μέρος από αλουμίνιο. Θα καλύψει επίσης το επανασχεδιασμένο σύστημα κεραίας που θα περιβάλλει τη συσκευή, επιτρέποντας έτσι στην Apple να χρησιμοποιήσει αλουμίνιο για το πίσω μέρος της συσκευής, δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιο μεγάλο πλαστικό ένθεμα πάνω από τις κεραίες, όπως η εταιρεία έχει εφαρμόσει στο iPad 2 Wi-Fi + 3G.
Τώρα παλιότερες εκθέσεις υποδείκνυαν πως η επόμενη γενιά iPhone της Apple θα διαθέτει θήκη αλουμινίου παρόμοια με εκείνη που βρίσκεται στο iPad 2, καθώς και μια μεγαλύτερη οθόνη περίπου 4 ιντσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου