Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Θα δούμε 2 νέα iPad τον επόμενο μήνα;


Το πολυαναμενόμενο Macworld|iWorld πλησιάζει και οι φήμες σχετικά με τα προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple απλά… οργιάζουν. Για …
όσους δεν το γνωρίζετε, το Macworld|iWorld αποτελεί το ετήσιο συνέδριο της Apple, το οποίο λαμβάνει χώρα τη δεύτερη βδομάδα του Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η Apple είχε αποχωρήσει από το συνέδριο αυτό το 2009, οπότε μια ενδεχόμενη επιστροφή θα ήταν κάτι παραπάνω από περίεργη. Ούτως ή άλλως, ας μην ξεχνάμε ότι η Apple θα έπρεπε να είχε ήδη παρουσιάσει ένα καινούργιο προϊόν και συγκεκριμένα iPad.
Αυτό που καθιστά το φετινό ακόμη πιο δελεαστικό, είναι το γεγονός ότι η εταιρία ανακοίνωσε ότι στη φετινή συνεδρίαση θα επικεντρωθεί περισσότερο στις iOS συσκευές της. Η ακριβής ημερομηνία της διεξαγωγής του είναι η 26η Ιανουαρίου και συνήθως διαρκεί 3-4 μέρες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digitimes, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει όχι ένα καινούργιο iPad –το οποίο όλοι περιμένουμε- αλλά δύο! Συγκεκριμένα το ένα μοντέλο θα έχει χαμηλή τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα είναι περιορισμένα, ενώ το δεύτερο μοντέλο θα είναι πλήρως ανανεωμένο και θα φέρει την επανάσταση στο χώρο των tablets.
Η εταιρία θα διατηρήσει στην αγορά το υπάρχον iPad 2 και συγκεκριμένα για να ανταγωνίζεται το Kindle Fire της Amazon.
Τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες 9,7 ιντσών, με ανάλυση QXGA και με διπλές μπάρες φωτισμού για να υποστηρίζουν καλύτερα την υψηλή ανάλυση. «Κι όμως συμβαίνει. Η κατασκευή της οθόνης του iPad επόμενης γενιάς έχει ήδη ξεκινήσει και θα είναι QXGA, 2048×1536», επισημαίνει αναλυτής της DisplaySearch.
Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τα προϊόντα της Apple είναι πλέον αμέτρητες και κάθε τι πρέπει να το διαβάζουμε με προσοχή.
Αυτή τη φορά όμως είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι από τη στιγμή που η Apple επέλεξε να επιστρέψει στο Macworld|iWorld μετά από δύο χρόνια, πάει να πει ότι έχει λόγο. Και μάλιστα σοβαρό.

Πηγή: internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου