Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Οι 10 πιο περίεργες εφαρμογές για το iPhone 4S


Εάν έχετε αποκλειστεί σε κάποιο ορεινό χωριό από τη χιονόπτωση η απλά κάθεστε στο καναπέ σας και ψάχνετε εφαρμογές …
για το καινούργιο σας iPhone, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις 10 πιο ιδιαίτερες (αλλά απίστευτα διασκεδαστικές) για να κατεβάσετε για το νέο σας gadget.
Στην εποχή που διανύουμε, σχεδόν όλοι μας είμαστε άμεσα εξαρτημένοι από τα κινητά τηλέφωνα, όχι μόνο για να διατηρούμε συνεχή επαφή με τα άτομα που επιθυμούμε, αλλά και για να… ζεσταίνουμε τα χέρια μας, να σπάμε… φούσκες και να διαλογιζόμαστε με χαλαρή μουσική.
Στη παρακάτω λίστα παρατίθενται οι αγαπημένες μας -πιο περίεργες εφαρμογές για το νέο iPhone 4S:
Βαθμολογείστε τα ραντεβού σας
Για όσους από εσάς τα ραντεβού αποτελούν εβδομαδιαία (γιατί όχι και καθημερινή) συνήθεια, το «Date Manager» αποτελεί τη must-have εφαρμογή για το νέο σας iPhone. Συγκεκριμένα, δημιουργείτε το προσωπικό προφίλ του κάθε συνοδού σας, στο οποίο εισάγετε φωτογραφία, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα, προσωπικά δεδομένα και τέλος τη βαθμολογία που έχετε επιλέξει.
Ζεστάνετε τα χέρια σας
Επιλέξτε μεταξύ πέντε επιπέδων θέρμανσης και μετά αγγίξτε με το χέρι σας την οθόνη του iPhone. Μπορεί να μην νιώσετε κανονική ζέστη, ωστόσο η εφαρμογή «Hand Heater» θα σας εκπλήξει!
Βρείτε το κατάλληλο τόνο
Η εφαρμογή Tuning Fork Schott Music σας επιτρέπει να μετράτε ηχητικές συχνότητες με ένα άγγιγμα στην οθόνη, ή απλά κουνώντας το iPhone.
Φακός
Η εφαρμογή «iStrobe» μετατρέπει το flash του iPhone σε έναν πολύ δυνατό φακό για να μην μείνετε ποτέ στο σκοτάδι!
Σπάστε τις φουσκάλες
Αυτή είναι μία απ' τις αγαπημένες μας. Το αγαπημένο παιχνίδι όλων μας όταν ήμασταν παιδιά ήταν να σπάμε τις φυσαλίδες αέρα των πλαστικών περιτυλιγμάτων… Αυτή τη φορά μπορείτε να το κάνετε και στην οθόνη του iPhone σας με την εφαρμογή «Bubble Wrap».
Χιονίζει στο iPhone!
Τι κι αν έξω δεν χιονίζει; Με την εφαρμογή «Let it snow» θα χιονίζει όποτε επιθυμείτε στην οθόνη του κινητού σας!
Διαλογιστείτε και χαλαρώστε!
Οι χαοτικοί ρυθμοί της πόλης και το στρες της δουλειάς σας έχουν κουράσει και σωματικά αλλά και ψυχικά; Η εφαρμογή «Mindfulness Meditation» θα σας υποδείξει πώς να αποβάλετε το άγχος και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας, έστω και για λίγες ώρες.
Κλειδιά αυτοκινήτου
Ξεκλειδώστε με το iPhone το αυτοκίνητό σας. Σοβαρά. Η εφαρμογή «Viper SmartSmart» θα βάλει μπρος το αυτοκίνητό σας, θα ανάψει τη θέρμανση, θα κλειδώσει και ξεκλειδώσει τις πόρτες και σε περίπτωση ανάγκης θα ενεργοποιήσει το συναγερμό! Απίστευτο;
Τεστ αντοχής
Πόση ώρα μπορείτε να πατάτε το κουμπί στην εφαρμογή «Hold On!»; Το ενσωματωμένο χρονόμετρο θα σας υποδείξει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ρεκόρ σας.
Μαθήματα ξένων γλωσσών
Μάθετε Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ιταλικά «εν κινήσει» με τις «24/7 Tutor» εφαρμογές.
Πηγή:internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου