Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χαμός στο «τηλεφωνικό κέντρο» του Άγιου Βασίλη!


Τα τηλέφωνα «άναψαν» και το Facebook «μπούκωσε», καθώς οι μικροί – και όχι μόνο – Αμερικανοί ήθελαν να μάθουνανά πάσα στιγμή πού βρισκόταν ο Άγιος Βασίλης!
Τουλάχιστον 80.000 Αμερικανοί επικοινώνησαν μέσα σε λίγες ώρες με το North American Aerospace Defense Command, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια παρέχει στους Αμερικανούς ακριβή πληροφόρηση για την πορεία του Άγιοy Βασίλη!
Όσο για το Facebook, εκεί η επισκεψιμότητα χτύπησε «κόκκινο» και τα likes έφθασαν μέσα σε λίγες ώρες τις 980.000! Πέρυσι, η σελίδα είχε 716.000 likes.
H υπηρεσία αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής ανέλαβε το έργο της ενημέρωσης για τον Άγιο Βασίλη, από το 1955 και, μάλιστα, εξαιτίας ενός τυπογραφικού λάθους.
Μια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει τότε τον αριθμό μιας τηλεφωνικής γραμμής που θα έλεγε στα παιδιά πότε θα τα επισκεφθεί ο Άγιος. Ωστόσο, η εφημερίδα έκανε λάθος στο νούμερο και αντί για τη γραμμή του Άη Βασίλη, χτυπούσαν τα τηλέφωνα της Υπηρεσίας Αεράμυνας. Οι αξιωματικοί δεν έχασαν την ευκαιρία και άρχισαν να υποδύονται τους βοηθούς του Άγιου, λύνοντας τις απορίες των παιδιών!
Αργότερα, η υπηρεσία εξελίχθηκε και οργανώθηκε και αποτελεί πλέον must για πολλές αμερικανικές οικογένειες.Πέρυσι, ένα από τα γράμματα που έλαβε η υπηρεσία, προερχόταν από την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.
Πηγή: internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου