Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

40% των χρηστών, μπαίνουν στο Facebook από το κινητό τους

Έρευνα έδειξε οτι σχεδόν οι μισοί από το συνολικό αριθμό των χρηστών του Facebook χρησιμοποιούν το smartphone τους για να … μπουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Enders Analysis, περισσότεροι από 300 εκατομμύρια χρήστες, επισκέπτονται το Facebook από τις εφαρμογές που έχουν κατεβάσει στις φορητές συσκευές τους όπως είναι τα smartphones και τα tablets (Android και iOS).
Το νούμερο αυτό, αντιστοιχεί περίπου στο 40% του συνολικού αριθμού των χρηστών του Facebook, αφού πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε από το ίδιο οτι οαριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών έφτασε τα 800.000.000.
Έτσι λοιπόν κάθε μήνα περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες, χρησιμοποιούν το iPhone ή το iPod Touch για να μπουν στο Facebook ενώ σε καθημερινή βάση φαίνεται πως οι χρήστες Android συσκευών χρησιμοποιούν περισσότερο το Facebook αφού ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 58 εκατ. όταν οι καθημερινή χρήστες από τις συσκευές της Apple ανέρχεται σε μερικούς χιλιάδες χρήστες λιγότερους.
Τέλος το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσοι από αυτούς τους εκατομμύρια χρήστες μπαίνουν στο Facebook  εξολοκλήρου από το κινητό τους, πράγμα που μόνο το ίδιο το δίκτυο γνωρίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου