Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Movie Explorer: Ο βιβλιοθηκάριος των ταινιών σας για τα Windows


Αν είστε χρήστης των Windows και αρχίζετε να χάνετε τον «μπούσουλα» με τις δεκάδες ταινίες που αρχίζουν να συγκεντρώνονται στον σκληρό σας δίσκο, τότε το Movie Explorer από την Anlarke πιθανότατα να είναι η εφαρμογή που ψάχνετε.
Μόλις επιλέξετε τους φακέλους στους οποίους οι ταινίες σας φυλάσσονται, η εφαρμογή θα σαρώσει τα αρχεία και θα προσθέσει τα διάφορα δεδομένα από τα πασίγνωστα site IMDb και Moviemeter, συμπεριλαμβανομένων τίτλων, περιγραφών, εξώφυλλων, καθώς και βαθμολογίες των χρηστών.
Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μία πιο εύχρηστη βιβλιοθήκη παρόμοια των XMBC και Plex, με ένα αρκετά εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη και κατ ‘επίπεδο περιήγηση αρχείων. Ένα ακόμα καλό του σημείο είναι ότι οι ταινίες που θα επιλέγετε να δείτε, θα παίζουν από τον αγαπημένο σας media player.
Τώρα αν και το λογισμικό είναι σχετικά απλό, είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες αρκετών χρηστών. Σύμφωνα με τις κριτικές είναι εξαιρετικά γρήγορο κατά την σάρωση των φακέλων και κατά τη συλλογή μεταδεδομένων, ωστόσο μερικές φορές κάνει λάθος στους τίτλους, απαιτώντας έτσι χειροκίνητη διόρθωση. Ωστόσο, είναι ακόμα σε beta έκδοση, οπότε τα τυχόν bugs θα διορθωθούν στην επίσημη έκδοση, ενώ είναι δωρεάν για λήψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου