Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

iPad λειτουργεί μετά από πτώση 30.480 μέτρων


Μπορεί και μόνο από το τίτλο να έχει ήδη πάει το μυαλό σας στην G-Form, την εταιρεία εκείνη που είναι περισσότερο γνωστή για τα «extreme sports» στα οποία υποβάλει τα διάφορα gadgets, παρά για τις εξαιρετικά ανθεκτικές της θήκες.
Στο τελευταίο κόλπο λοιπόν, η εταιρεία που κυκλοφόρησε και το βίντεο, επιδεικνύει την ανθεκτικότητα μιας από τις θήκες της για iPad, της 6oz Extreme Edge. Στο βίντεο, το iPad κάνει μία παντελώς ελεύθερη πτώση -όχι δεν έχει αλεξίπτωτο- από ύψος 30.480 μέτρων -μάλλον σε περίπτωση που μην τυχόν έχει ο superman το iPad του μαζί όπως πετάει και του πέσει. Και αν αναρωτιέστε η βαρύτητα απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν αρκετά δυνατή για να τα βάλει με αυτή τη θήκη, μιας και η ταμπλέτα λειτουργούσε κανονικά μετά!
Στο βίντεο, το iPad είναι δεμένο σε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι με μία φωτογραφική μηχανή. Το μπαλόνι μεταφέρει την ταμπλέτα σε ύψος 30.480 μέτρων. Όλη την άνοδο θα την δούμε στο βίντεο που ακολουθεί από την φωτογραφική μηχανή που τράβαγε καθ’ όλη τη διάρκεια.
Μόλις το iPad φθάσει στο προκαθορισμένο ύψος, το μπαλόνι σκάει και η ταμπλέτα αρχίζει την καθοδική της πορεία. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν προσγειώθηκε σε ένα καταπράσινο λιβάδι, αλλά σε μια πετρώδη σκληρή επιφάνεια. Ωστόσο, ως εκ θαύματος, το iPad εξακολουθεί να λειτουργεί κατά τον έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου