Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Άλλη μία «οικονομική» σειρά κινητών τηλεφώνων

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που θα προσθέσει τρία νέα πολυτελέστατα κινητά τηλέφωνα «Dragon» στην συλλογή της, Signature. Μπορείτε να επιλέξετε, λοιπόν, ανάμεσα σε ανοξείδωτο ατσάλι με σμαράγδια, κίτρινο χρυσό με διαμάντια και ρουμπίνια με μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι.
Κάθε ένα είναι στολισμένο ακριβώς για την περίσταση με ένα δράκο με τέσσερα νύχια στο κάλυμμα της μπαταρίας, με την διαδικασία της χάραξης να ιδιαίτερα χρονοβόρα. Περιλαμβάνει 20 στάδια και χρειάζεται σε τέσσερις εξαιρετικά ειδικευμένους τεχνίτες, 36 ώρες, 8 από τις οποίες αφιερώνονται για την κατασκευή των λεπιών του δράκου.
Φυσικά η ιστορία του δεν τελειώνει εκεί, μιας και χρειάζεται να αποσταλεί στην Ελβετία, για να λάβει την επίσημη σφραγίδα γνησιότητας, να επιστρέψει μετά στο εργαστήριο όπου και θα προστεθεί και η τελευταία πινελιά, οι πολύτιμοι λίθοι.
Το κόστος αυτών των ιδιαίτερων κινητών είναι στα 16.376 ευρώ. Βέβαια στο πακέτο περιλαμβάνεται μία δερμάτινη θήκη, ο φορτιστής, αλλά και ένας χρόνος δωρεάν υπηρεσία φύλαξης. Τώρα όσον αφορά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά, αλλά φημολογείται ότι θα τρέχει Symbian OS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου