Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Android και 3D για πρώτη φορά μαζί σε tablet!


Το WikiPad είναι το πρώτο Android 4.0 tablet, το οποίο διαθέτει 3D γραφικά και φυσικά χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών. Επιπλέον, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το gaming χειριστήριο που διαθέτει, το οποίο μετά το παιχνίδι μπορείτε να το βγάλετε από τη συσκευή. Το πρωτοποριακό αυτό gadget παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας, 10-13 Ιανουαρίου.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα tablet, το WikiPad είναι το πρώτο που συνδυάζει άψογα σε υψηλή ευκρίνεια τόσο 2D όσο και 3D γραφικά. Φυσικά, το χειριστήριο που διατίθεται μαζί με τη συσκευή καθιστά το παιχνίδι με 3D γραφικά, πλήρως απολαυστικό.
Με το χειριστήριο, οι χρήστες του WikiPad μπορούν να απολαύσουν τόσο τα γνωστά παιχνίδια του καταστήματος Android, όσο και τις τελευταίες γνωστές κυκλοφορίες. Μουσική, ταινίες, ακόμη και τηλεόραση θα είναι εύκολα προσβάσιμα από το νέο tablet.
To WikiPad έχει σχεδιαστεί για πλήρη φορητότητα και διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών, 1080p και φυσικά «glasses-free» 3D. Το λογισμικό του θα είναι το τελευταίο Android 4.0 Operating System.
Το WikiPad θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2012 και μέχρι τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του http://wikipad.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου