Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κάτι ετοιμάζει η HTC στις 13 Νοεμβρίου


Η HTC και η Verizon Wireless, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ, απέστειλαν προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση της Ταϊβανέζικης εταιρείας στην Νέα Υόρκη την επόμενη Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, στην οποία θα συμμετέχει και η Verizon.
Οι δυο εταιρείες αναμένεται να αποκαλύψουν μια νέα συσκευή με το όνομα HTC Droid DNA, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες διαθέτει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz, 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 16GB (επεκτάσιμο μέσω microSD), λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean και τεχνολογίες NFC και LTE.
Πρόκειται ουσιαστικά για την Αμερικάνικη (ίσως και Ευρωπαϊκή) έκδοση του HTC J Butterfly το οποίο παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία στα μέσα του προηγούμενου μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα.
Με αρκετά μεγάλη οθόνη, τεχνολογίας Super LCD 3 και με πυκνότητα εικονοστοιχείων που φτάνει τα 440ppi, η νέα συσκευή διαθέτει την καλύτερη οθόνη της αγοράς, ενώ τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της την καθιστούν «στα χαρτιά» μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη συσκευή στο εμπόριο.
Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για να δούμε αν έχουν έτσι τα πράγματα, προς το παρόν όμως φωτογραφίες της συσκευής που διέρρευσαν από το EVleaks αποκαλύπτουν μια μαύρη συσκευή με κόκκινες λεπτομέρειες η οποία θυμίζει αρκετά το J Butterfly στον σχεδιασμό της.
 πηγή:internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου